Kladionica / Nedelja 05.10.14. / Analize utakmica - Fudbalski Tipovi

Kladionica / Nedelja 05.10.14. / Analize utakmica

Oct 2014 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje / Nedelja 05.10.2014. / Kvota: 10.8

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


15:05h Chelsea – Arsenal TIP: 1 Kvota: 1.70

Mourinho je majstor za derbi utakmice. A Venger i Arsenal su mu “redovne mušterije”, nadam se da će tako i danas da bude. Na ovoj utakmici sam razmišljao više varijanti za kladjenje, i sve se odnosilo na Chelsea (Tim1 2+, 1&Tim1 2+, 1&3+),a s obzirom da mi se ne svidja kvota na čistog “keca”, možda i budem probao sa nekom kombinacijom.
U ovom trenutku, Chelsea je previše jak za Arsenal. Još će biti interesantno kako će se Fabregas ponašati i kako će igrati protiv bivšeg kluba (posebno što je Venger izjavio da im se Fabregas nudio, ali ga nisu želeli u Arsenalu!?).

15:05h Tottenham – Southampton TIP: GG Kvota: 1.70

Ovu utakmicu sam hteo da preskočim, medjutim, dok sam gledao parove za danas, uvek sam se vraćao na ovaj meč i vuče me da probam sa pobedom Southamptona. Southampton je pravi primer kako jedan klub treba da funkiconiše, odnosno, kako se uz dobar dugoročan plan može napraviti stabilan klub sa odličnim rezultatima. Pravo otkrovenje u Premijer ligi poslednjih sezona.
Pitanje je koliko im je dugačka klupa, odnosno, kada će polako početi da posustaju. Sada, na početku sezone, dok su igrači još uvek sveži, Southampton bi trebalo da beleži dobre rezulate (videćemo ih protiv jačih ekipa, ova je prva takva utakmica u nizu). Mislim da Southempton ovde može do gola (i zbog napadačkog potencijala i zbog činjenice da je Tottenham igrao Evropu u četvrtak), a Tottenham je ipak domaćin, tako da neće ni oni sedeti skrštenih ruku.

17:00h Celta Vigo – Villareal TIP: 1 Kvota: 2.50

Ove sezone Celta me oduševljava svojim igrama! Sjajan posao je započeo prošle sezone Enrique, i evo rezultata: Celta je neporažena u ovih 6 kola (3-3-0), odolela je i u Madridu protiv Atletika (čak su mogli i do sva 3 boda), ekipe osrednjeg kvaliteta pobedjuju sa dominacijom i kod kuće i na strani (i to uz dominaciju, odnosno veći posed lopte i više upućenih šuteva)…
Viljareal ne pruža toliko dobre partije (ne kao prošle sezone), pretpostavljam da je zbog Lige Evrope. Umor ih polako stiže! Mislim da je u ovom trenutku Celta odmornija i u boljoj formi od Villareala.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1