Kladionica / Nedelja 11.01.15. Analize utakmica - Italijani - Serija A

Kladionica / Nedelja 11.01.15. / Analize utakmica – Italijani

Jan 2015 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje – Italijani – Serija A/ Tipovanje / Nedelja 11.01.2015. / Ukupna kvota: 13.28

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


15:00h Atalanta – Chievo TIP: 1 Kvota: 2.15 – Taš kladionica

Atalanta se posle jednog sušnog golgeterskog perioda konačno budi. Počeli su da postižu golove (dali su 5 komada na poslednje 2 utakmice). Dva Argentinca u napadu domaćih (Moralez i German Denis) su se raspucali i dali 4 gola od pomenutih 5. A na ovoj utakmici protiv direktnih konkurenata za opstanak, mislim da će biti posebno inspirisani-
S druge strane Chievo će biti bez Radovanovića i Hetemaj-a, deakle, srednji red je prilično oslabljen. A inetresantna je činjenica da ekipa Chiev-a nije poražena na strani još od oktobra! Čak imaju i dve vezane pobede u gostima! Da li može jena ekipa kao što je Chievo da veže 3 pobede u gostima, ili da nastavi niz bez poraza i na treći mesec??? Mislim da ne, a kvota je 2.15 na pobedu domaćina i ja ću sigurno probati.


15:00h Sampdoria – Empoli TIP: 1 Kvota: 1.90 – Taš kladionica

Slična situacija kao na gore pomenutom meču, Empoli dolazi u Djenovu sa sjajnim nizom od 2 i po meseca bez poraza. Kakva god da je Serija A, kakvi god da su protivnici, jednostavno nije moguće da novajlija veže toliko dug niz bez poraza. Jednostavno, tako nešto nije prirodno. Sada gostuju Sampdoriji koja je odlična ove sezone. Doomaćin u ovaj meč ulazi oslabljen za možda i najboljeg igrača ove sezone Gabbiadini-ja koji je prešao u Napoli, ali i sa nova dva igrača: Korea (mladi veznjak iz Estudiantesa) i Murijel (napadač iz Udinezea) će biti na raspolaganju Mihajloviću.


15:00h Verona – Parma TIP: X Kvota: 3.20 – Taš kladionica – Potencijalna bomba

Mislim da Parma ovu utakmicu neće izgubiti. Verona je prošle sezone bila hit u Seriji A, bili su prilično efikasni i igrali jako atraktivan fudbal, ali ove sezone ne blistaju. U napadu se oslanjaju na iskusne (po mom mišljenju i previše iskusne) Luku Tonija i Havijera Saviole, dok u startnoj postavi na poslednjoj utakmici (Empoli 0-0) su buili trojica Grka (a svi znamo kakva je fudbalska filozofija Grka).
Parma je u velikim problemima, u prošlom kolu su nekako pobedili Fiorentinu i to posle dva i po meseca bez pobede. Da li može Parma da veže dve poebde, pa ja iskreno sumnjam (iako bih voleo, onako navijački) ali mislim da će moći da odole na ovoj utakmici i po prvi put ove sezone odigraju nerešeno u gostima (za sada imaju skor 1-0-7 na strani).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1