Kladionica / Nedelja 23.11.14. / Analize utakmica - Fudbalski Tipovi

Kladionica / Nedelja 23.11.14. / Analize utakmica

Nov 2014 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje / Nedelja 23.11.2014. / Kvota: 7.32

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


15:00h Napoli – Cagliari TIP: GG Kvota: 1.75

Kad sam video ovaj par, pre bilo kakve dublje analiza, odmah sam pomislio 3+. Međutim, kad sam video da je kvota za 3+ svega 1.5, odustao sam od te igre. Jednostavno, kvota od 1.5 za 3+ na bilo koju italijansku utakmicu je bezobrazno mala, ipak su to italijani!!!

Odlučio sam se da probam sa GG (kvota je pristojnija, 1.75). Cagliari je posle italijanskih velikana, najefikasnija ekipa. Oni su me iznenadili svojim rezultatima, jedna od retkih italijanskih ekipa koja želi da se nadigrava bez obzira na ime i renome protivnika (što je ime zvučnije, motiv je veći).

Napoli je u vrhi, ali igraju toplo – hladno. U poslednje vreme su se malo stabilizovali i počeli ad nižu pobede i u Seriji A (dve vezane pobede bez primljenog gola, Roma 2-0 i Fiorentina 1-0) i u Ligi Evrope (Young boys 3-0). Iako nisu primili gol na poslednje 3 utakmice, smatram da im je odbrana najlošiji deo tima, a Cagliari sa svojoj 4-3-3 formacijom su jako opasni i verujem da su sposobni da daju barem jedan gol na ovom teškom gostovanju.


15:00h Parma – Empoli TIP: 1 Kvota: 2.2

Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da bi jedan od najživopisnijih klubova sa Apenina mogao da zaigra u Seriji B, jednostasno ne mogu! Da se to ne bi desilo, Empoli mora pasti. Dakle, Parma ovo mora da dobije, Empoli ovo ne sme da izgubi!

Kvota za pobedu nad Empolijem je 2.2 i gosti će im biti glavni konkurenti u borbi za opstanak. Ovo su dve ekipe sa najgorim odbranama u Seriji A za sada (Parma je primila 7 golova od Juventusa u prošlom kolu!?).


18:00h Catania – Latina TIP: 1 Kvota: 1.9

Ne volim da se kladim protiv ekipa koje su poslednje na tabeli, Latina je takva ekipa. Ali, danas ću ipak probati jer mislim da Catania ako ništa drugo, ima iskusniju ekipu od gostiju. Rezultati domaćina su mi krajnje čudni, nalaze se tik iznad zone ispadanja i nije mi najjasnije kako jedan bivši član najbolje italijanske lige može da primi 22 gola do sada (samo 3 ekipe imaju lošiju odbranu od Catanie)!?

Nadam se da će protiv fenjeraša da se uozbilje i da neće dozvoliti neko iznenađenje, jer u suprotnom su u VELIKOM problemu!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0