Kladionica / Subota 04.10.14. / Analize utakmica - Fudbalski Tipovi

Kladionica / Subota 04.10.14. / Analize utakmica

Oct 2014 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje / Subota 04.10.2014. / Kvota: 11.6

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


16:00h Sunderland – Stoke TIP: 3+ Kvota: 2.40

Do sada nisam video veću kvotu na 3+ na utakmicu koju igraju Premijerligaši. I po statistici, apsolutno su u pravu što su stavili ovoliko kvotu. Obe ekipe igraju tvrdo, malo daju golova ali malo i primaju. I Sunderland i Stoke su odigrao po jednu 3+ utakmice u Premijer ligi (odigrali su jedni protiv drugih pre 10tak dana u Liga kupu, Stoke je dobio 2-1). Nadam se da će danas proraditi i jedni i drugi, imaju napadački potencijal. Takođe, biće interesantno posmatrati duel Poyet-a i Hughes-a na klupama. Prvi forsira vanostrvski fudbal, dok je drugi izdanak klasične engleske škole fudbala.

16:00h Halifax – Altrincham TIP: 1 / 1&3+ Kvota: 1.40 / 1.90

Kako analizirati ekipe i utakmicu iz engleske konferencije (5. rang takmičenja). Mogu da “glumim” Acu Stojanoivća sa statističkim podacima, ko je koliko dao/primio golova i slično, ali to sve i sami možete da vidite. A neke konkretnije informacije o ekipama, ne vredi ni pikušavati. Halifax je domaćinska ekipa već godinama unazad, a za Altrincham nemam nikakav utisak i samo na osnovu toga stavljam ovu utakmicu na tiket!

22:00h Malaga – Granada TIP: 1 Kvota: 1.85

Ovde jako oprezno! Ovaj “kec” stavljan na tiket zbog nedostatka sreće Malage u predhodnim utakmicama i nadam se da će im se to vratiti baš na ovoj utakmici. Pobedili su samo u prvom kolu, i evo već 5 utakmica su bez pobede, a samo su jednom nadigrani (Valensija 3-0, čak su i protiv Barse mogli do 3 boda). Mišljenja sam da je Granada baš protivnik po meri Roke Santa Kruza, da konačno da zatrese mrežu (nadam se više puta) jer je upravo to glavni problem Malage, neefikasnost. Samo 3 gola u prvih 6 kola.


Share and Enjoy !

0Shares
0 0