Kladionica / Subota 07.02.15. / Bundesliga - Fudbalski Tipovi - Fudbal

Kladionica / Subota 07.02.15. / Bundesliga

Feb 2015 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje BUndesliga / Subota 07.02.2015. / Ukupna kvota: 8.22

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


Odlučili smo da se danas okrenemo samo “švabama”. S obzirom da će Bundesliga u prolećnom delu doneti jako uzbudljive mečeve i veliku borbu u donjem delu tabele zaslužili su da se danas koncentrišemo samo na njih. Nemački velikani grcaju u problemima, odavno nisu bili u ovako nezavidnom položaju i veliko je pitanje ko će se od njih snaći i izvući do kraja sezone (Dortmund, Stuttgart, Koln, Hamburger, Werder, Hertha???).

Donosimo Vam 3 utakmice koje smo analizirali…


15:30h Hamburger – Hannover TIP: 1 Kvota: 2.35 – Taš kladionica

Već smo pisali o Hamburgeru (i to nekoliko puta) i svaki put su nas “bacili”! Počinju da me mnogo nerviraju! Kod kuće ne mogu da se sastave, a na strani lagano “strpaju” 3 komada Paddebornu!?
OK, nije Paddeborn neka fudbalska sila (Mainz im je dao 5 komada), ali dajte ljudi i sastavite se malo kod kuće!!!

Hannover je smešten na udobnom 9. mestu, imaju solidnu zalihu bodova ali ne smeju se opuštati jer dva vezana loša rezultata (uz pobede nekih ekipa iz donjeg dela) može da im zakomplikuje sezonu. Opet očekujem tvrdu utakmicu (kao i protiv Koln-a), ali ovog puta očekujem dva komada u gostujućoj mreži.

Dugujete nam to!!!

“Kec” se plaća 2.35 i ja ću OPET juriti Hamburger kod kuće!


15:30h Mainz – Hertha TIP: 1 Kvota: 2.00 – Taš kladionica

Ovo je jedna od onih utakmica koja lako mogu da se okrenu protiv Vas! I verovatno se pitate: “Pa zašto je onda stavljaš u analize?!”. Ekipa koja je u poslednje dve utakmica šutirala na gol ukupno 38 puta (Mainz) zaslužuje šansu na tiketu!
Ne znam šta je u tom Mainzu, ekipa koja se pojavila niotkuda (iznedrila Kloppa i Subotića) i obitava u Bundesligi već nekoliko sezona! Čak su igrali i Evropu.
Na klupi im je mladi danski strateg Hjulmand (42 godine) koji iza sebe ima samo jedan ozbiljniji trenerski posao (uzeo titulu sa FC Nordsjælland u Danskoj) i za sada se pretplatio na nerešene ishode u Bundesligi (Mainz je odigrao čak 10 utakmica bez pobednika, najviše do sada u ligi).
Hertha, s druge strane, nikako da se oporavi i stane na stabilne noge (nakon kontraverznog ispadanja 2012.) i ove sezone su jedan od glavnih favorita za ispadanje. Nisu se previše pojačali u januaru, i dalje im glavna udarna snaga Ronny, Schieber i S. Kolue (on je sa Obalom Slonovače na AKN-u). Nemaju previše napadačkog potencijala a to je neophodno da bi se opstalo u ovako teškoj i ove sezone “čudnoj” ligi…

Kvota na pobedu Mainza je 2.00, ne smem da se usudim da kažem da ovde neće biti puno golova jer da još jednom naglasim činjenicu sa početka ove analize, Mainz je šutirao 38 puta na gol protivnika za predhodnih 180 minuta!


15:30h Freiburg – Dortmund TIP: 3+, 3-5 Kvota: 1.75 / 2.10 – Taš kladionica

Sve oči će danas biti uprte na ovu utakmicu! I svi će danas staviti dvojku na Dortmund a to se plaća slabašnih 1.65.

Freiburg nije naivna ekipa i dovoljno su iskusni da se nose sa ovakvom vrstom pažnje koju su sticajem drugih (čitaj: Dortmund) okolnosti dobili. Već nekoliko sezona unazad su opstajali u Bundesligi posle celosezonske grčevite borbe, ali ove sezone se bore sa velikanima i ozbiljnim nemačkim timovima…
Svi čekuju da Dortmund konačno zaigra kako zna i ume, u njih se ubrajam i ja. Ako se to i desi, sumnjam da će Dortmund stati na jednom golu, pa čak i na dva, mislim da će u tom slučaju, izliv “besa” osetiti Freiburg na svojoj koži.

Sasvim solidna kvota na golove, over 2.5 se plaća 1.75, a ja ću probati da ograničim 3-5 što je solidnih 2.10.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1