Kladionica / Subota 25.10.14. / Analize utakmica - Fudbalski Tipovi

Kladionica / Subota 25.10.14. / Analize utakmica

Oct 2014 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje / Subota 25.10.2014. / Kvota: 8.58

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


15:30h Augsburg – Freiburg TIP: 1 Kvota: 1.95

Smatram da je domaćin bolja ekipa i da bi trebalo iskoristiti kvotu 1.95! Augsburg je bez pobede u poslednje dve utakmice, i ovo je prilika da se uključe u trku za Evropu. Ono što me plaši jeste rezultat 0-0! Plaši me to što bi Freiburg mogao da dodje i “parkira autobus” ispred svog gola i da odu kući prezadovoljni sa jednim bodom (ove sezone su se preplatili na X, 5 nerešenih utakmica do sada).
A ono što me hrabri, jeste napadačka snaga domaćina Djurdjić i Matavz, a iza iskusni Hamil Altintop i argentinska “čigra” Bobadilla. Pitanje je vremena kada će se Djurdjić vratiti u golgetersku formu u kakvoj je bio pre teške povrede, možda baš na ovoj utakmici.

16:00h Nottingham Forest – Blackburn TIP: 1 Kvota: 2.2

Sve po starom kod “Šumara”, kao i predhodnih sezona krenu odlično i onda neobjašnjivo stanu. Tako je i ove sezone, posle sjajnog starta počeli su da posustaju. Poslednji put su pobedili pre nešto više od mesec dana (već su 7 utakmica bez pobede), istina, samo dva poraza u tih poslednjih 7 utakmica, ali za nekog ko “juri” Premijer ligu to je i previše skroman učinak. Ekipa Foresta je možda i najbolja u poslednjih nekliko godina i dalje ostajem pri stavu da je ovo njihova sezona. Nadam se da će danas to i pokazati!

16:00h Wimbledon – Tranmere TIP: 3+ Kvota: 2.0

Po statističkim podacima, ovde nema šanse da dodje 3+. Ove dve ekipe ukupno nisu dale gol više od 700 minuta!?! Ali, na utakmicama Wimbledona do sada je palo 40tak golova, Tranmere nije dao gol već 5 utakmica i jednostavno, 6. utakmica bez gola bi bila previše za bilo koju ekipu, koje god da je takmičenje u pitanju. Iskreno se nadam da će danas proraditi i jedni i drugi. Pa hrabriji možda mogu pokušati i sa GG3+ (2.40), ja ću se zadovoljiti sa 3+.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0