Kladionica / Subota 31.01.15. / Analize utakmica - Fudbalski Tipovi

Kladionica / Subota 31.01.15. / Analize utakmica

Jan 2015 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje / Subota 31.01.2015. / Ukupna kvota: 9.3

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


15:30h Hamburger – Koln TIP: 1 Kvota: 2.3 – Taš kladionica

Počeli su i Švabe sa fudbalom u 2015. godini. I s obzirom na takvo stanje, ovde budite jako oprezni.
Ja se nadam da domaćini mogu da preokrenu ovu drugu polusezonu u svoju korist i da konačno zaigraju onako kako umeju (imaju tim za najmanje sredinu tabele). Ovde je najveći problem igrački kadar domaćina, Holtby je povredjen i neće biti u sastavu 2-3 meseca, Arslan je posle 5 godina prešao u Bešiktaš, štoper Cleber je povredjen, a Valon Behrami suspendovan! Jedino novo/staro ime u Hamburgu je Ivica Olić! Iskusni hrvatski napadač je ponovo u Hamburgu i takav napadač (koga hoće lopta) ima je bio preko potreban (dali su samo 9 golova na 17 utakmica!?!).
Dakle, veliki oprez na ovoj utakmici. Ja ću probati sa “kecom” samo zbog ponudjene kvote od 2.3 u Tašu, mislim da Lassonga, Van der Vaart i Olić mogu da donesu prevagu protiv “jarčeva”.


16:00h Sunderland – Burnley TIP: 1 Kvota: 2.25 – Taš kladionica

Ove dve ekipe će se grčevito boriti za opstanak, a ja više šansi za upseh dajem domaćinu jer imaju pre svega više iskustva, imaju i bolji igrački kadar i imaju Poyet-a na klupi.
Domaćin je imao žestok raspored u poslednja 3 kola, sve porazi i to od Tottenham-a, Liverpool-a i “Gradjana”. Ono što je zanimljivo, nijedan od pomenutih favorita nije razbio ekipu Sunderland-a.
U napadu su se pojačali sa bivšim reprezentativcem Defoe-om koji će uz Fletcher-a i Adam Johnson-a biti glavna pretnja po odbranu Burnley-a.
Iskustvo domaćeg tima će, po mom mišljenju, ostaviti bodove na stadionu Svetlosti!


16:00h Nottingham Forest – Millwall TIP: 1 Kvota: 1.80 – Taš kladionica

Ne mogu da prežalim ekipu Nottinghama, nikako! Opet su izvisili za eventualnu promociju, čak su bodovno bliži zoni ispadanja nego mestu koje vodi u plej of. Mislio sam da će im motivacija biti glavni problem za ovu utakmicu, ali oni imaju takvih problema da je jednostavno nemoguće smestiti u jednu rečenicu razloge za ovako lošu sezonu.
Na mom tiketu će se naći samo iz statističkih razloga, nisu se radovovali pobedi u prvenstvu na domaćem terenu još od 08. novembra!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1