Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / 01.02.14. Fudbalski Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / 01.02.14.

Feb 2014 | Kladionica Tipovi

Tiket Kladionica / Predlozi za kladjenje / Subota 01.02.2014.

Tiket Kladionica - Predlozi za kladjenje

Tiket Kladionica – Predlozi za kladjenje


16:00h Plymouth – Mansfield TIP: PPX Kvota: 2.1

Posle poslednjeplasiranog Northampton-a, Plymouth je najneefikasnija ekipa u Ligi 2. Ali to njh ne brine, jer se posle više sezona u kojima su vodili grčevitu borbu za opstanak sve do poslednjeg kola, ove sezone nalaze na sredini tabele i po prvi put nemaju pritisak te vrste. Novajlija Mansfield ide na gostovanja sa namerom da isčupa 0, tako će biti i danas. Bod na gostovanju je za Mansfield Town jednako kao i pobeda!?

16:00h Leeds – Huddersfield TIP: 1 Kvota: 2.4

Leeds je u očajnoj formi, poslednju pobedu su zabeležili pre mesec i po dana i to na strani, a kod kuće nisu pobedili ravno 2 meseca. Negde na Internetu sam naleteo na informaciju da su otpustili menadžera McDermott-a, ali na njihovom zvaničnom sajtu nema takvih vesti. U svakom slučaju, ja počinjem da ih jurim na svojim tiketima. Danas, protiv Huddersfield-a (sa njima Leeds ima negativan skor!?!), kvota na pobedu domaćina je 2.4 i smatram da vreti pokušati!

16:00h Swindon – Oldham TIP: 1 Kvota: 2.2

O Swindonu i njihovom odličnom domaćinskom skoru smo pisali više puta i nećemo da se ponavljamo. Pomenuo bih Oldham, ekipu koja me je pre 2, 3 meseca prijatno iznenadila svojim rezultatima i tada su bili blizu plejof dela tabele. Medjutim, kako se bližila novogodišnja fudbalska ludnica u Engleskoj, tako se Oldham vraća borbi za opstanak.
Ukoliko Swindon želi plejof na kraju sezone, ovo mora da pobedi (a uz poboljšanu igru na strani, ne bi bilo nikako iznenadjenje da se nadju u doigravanju za Ligu 1).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti: