Kladionica Tipovi / Mančester S. - Mančester J. / 22.09. / Fudbalski Tipovi

Kladionica Tipovi / Mančester S. – Mančester J. / 22.09.

Sep 2013 | Kladionica Tipovi

U petom kolu Premijer lige ponovo će se odigrati jedan od najjačih svetskih derbija, Mančester S. – Mančester J. Ono što je po malo za neverovati je činjenica da se posle četiri kola nijedan od ovih timova ne nalazi se na prvoj poziciji, čak štavise oni zauzimaju 7. odnosno 8. poziciju.

Mančester S je danas u ulozi domaćina, ne treba ni govoriti o motivisanosti igrača želje za pobedom jer su oni bez obzira na poziciju na tabeli u ovakvim mečevima ogromni. Sity ove sezone je dva puta iznenadio, prvi put kada je izgubio 3:2 od Kardifa a drugi put kada je igrao 0:0 protiv Stouka. Ekipa očigledno nije u sjajnoj formi i znači neuigranosti će se možda videti na terenu, što bi možda mogao da bude jedan od osnovnih razloga gubitka tri boda danas.

Kada je reč o Mančester Junajtedu vidimo da ni oni nisu baš najbolje startovali ali za razliku od Sitija, Junajted nije dobio utakmica protiv ekipa sličnog kvaliteta a ne protiv dosta slabijih. Ovaj tim je pokazao kakav kvalitet ima ove sezone već u prvom kolu protiv Svonsija, kada je ovu ekipu savladao sa 4:1 u gostima. Na ovom meču se videla snaga i uigranost ovog tima, koja nije izostala ni odlaskom Ser Aleks Fergusona. Smatram da će se danas na terenu videti još bolja igra i da će gosti slaviti i odneti sva tri boda. Kvota na pobedu Junajteda je fantastičnih 3.15 i danas je treba iskoristiti.

Dakle naš tip je 2. Što se tiče golova, može se odigrati GG u kombinacija sa 3+.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1