Kladionica Tipovanje / Rems - Gengamp / Fudbalski Tipovi - fudbal

Kladionica Tipovi / Rems – Gengamp / 21.09.

Sep 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Subota 21.09.2013
20:00h Francuska Liga 1

Rems – Gengamp TIP: 1 Kvota: 2.30


Po trenutnoj formi ove dve ekipe, nameće se rezultat 0-0! Jako malo golova daju (a i primaju) i jedna i druga ekipa, manje od jednog gola po utakmici. Ali, kvota na pobedu Remsa je jako privlačna i vuče me da probam da iskoristim to. A evo i zbog čega.

Rems je za sezonu iskusnija u Ligi 1, prošle sezone su igrali na mahove i u serijama (serija nerešenih, pa serija od nekoliko utakmica sa pobedama…), izborili su opstanak zahvaljujući bodovima na domaćem terenu (Rems je bio klasična domaćinska ekipa), ove sezone upravo to iskustvo, čini mi se, dolazi do izražaja (pobede na d Lilom i Lionom, nerešeno sa Nantom i Monpeljeom). Ne verujem da su nešto mnogo kvalitetnija ekipa od Gengampa, ali mislim da će imati dovoljno snage (zahvakljujući pomenutom iskustvu) da novajlijama u Ligi 1 pokažu gde im je mesto (onako kako su njima to isto radili prošle sezone).

Gengamp će imati velikih problema ove sezone za opstanak (gotovo identična situacija sa Remsom prošle sezone), a da li će Gengamp imati snage da opstane videćemo na njihovom terenu (u gostima će biti zadovoljni i sa otkinutim bodom).

Dakle, naši tip je “kec” na Rems!

Ova utakmica je, takodje, pogodna i za eventualni egzibicioni tiket. Možda bi hrabriji kladioničari mogli da probaju sa prelazom X-1 (kvota je 4.75).


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1