Kladionica / Tipovi / Utorak 09.09 / Tiket kvote: 3.58 - Fudbalski Tipovi

Kladionica / Tipovi / Utorak 09.09 / Tiket kvote: 3.58

Sep 2014 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Tiket – Analiza utakmice – Utorak (9.9.2014) – Ukupna kvota: 3.58


21:00 Slovenia – USA TIP:(Gost daje vise)GDP >(97,50) Kvota:1,87

20:45 Andorra – Wales TIP:(gost pobedjuje sa 2 ili vise razlike) H2 Kvota: 1.37

17:00 N. Ireland U21 – Serbia U21 TIP: 2 Kvota: 1,40


Igrati protiv SAD kosarku na ovako bitnom takmicenju je zaista neprocenjivo. Pogotovo znajuci imena koja nastupaju za reprezentaciju SAD-a. E sad, zbog cega igrati Amerikance preko 97. Citajuci neke izjave igraca i trenera shvatio sam da ce slovenci igrati zonu u odbrani, sto moze biti mac sa dve ostrice. Turci su namucili Amere sa zonom, ali turci imaju visoke centre koji su mogli da pariraju gorostasnim Amerikancima pod kosem, medjutim Slovenci nemaju dovoljno visoke igrace koji bi parirali u skoku. Sasvim sam siguran da ce ukoliko Slovenci budu igrali zonu (a hoce) Amerikanci prebaciti stotku.

Na prethodnim kvalifikacijama za svetsko prvenstvo Andora je bila ekipa koju bi svako pozeleo u grupi. Na deset utakmica koliko su odigrali u grupi primili su 30 golova, medjutim to nije toliko porazavajuce u odnosu na to kada se pogleda koliko su dali. NIJEDAN. Reprezentacija koja na deset utakmica ne postigne ni jedan gol, koju su svi pobedili sa bar dva gola razlike, ciju drzavu ne mogu da pronadjem na mapi, je reprezentacija protiv koje se uvek treba kladiti u hendikepu. Wels nam je dobro poznat, igrali smo sa njima u grupi i videli da igraju cvrs, muski fudbal. Imaju jednog od najskupljih fudbalera na planeti, imaju Remsija, Belami-a sto je dovoljno za bar dva komada u mrezu Andoraca ili kako vec 🙂

I konacno nasi omladinci. Ko je gledao tekmu protiv Italije video je da smo lagano mogli do pobede bez Markovica, Nastasica, Djuricica, Jojica, Mitrovica, koji su bili zauzeti u nekoj prijateljskoj utakmici, kod trenera DIK-a Advokata. Ne dozvoliti najboljim mladim igracima da nastupe na najbitnijoj utakmici mlade reprezentacije je stvarno cudno, pogotovo jer su neki presedeli na klupiili ili igrali petnestak minuta. Vratimo se nasoj danasnjoj utakmici, Irci potpuno demoralisani, nasi sa koliko toliko nade da ce kao drugoplasirana ekipa proci dalje, opet iako imamo tako malo sanse imamo vise motiva da danas pruzimo maksimum i iskupimo se za poraz od italije i damo sebi neku nadu da mozemo dalje. A mozemo.

Srecno…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Tipovi i analize utakmica Analize utakmica za nedelju 12.05.
Tipovi i analize utakmica Trenutno stanje kase
Tipovi i analize utakmica Trenutno stanje kase