Kladionica Tipovanje / Wycombe - York / Fudbalski Tipovi - Fudbal

Kladionica Tipovi / Wycombe – York / 21.09.

Sep 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Subota 21.09.2013
16:00h Engleska Liga 2

Wycombe – York TIP: 1 Kvota: 2.00


Ne volim da stavljam više utakmica iz jedne lige ni na tiket ni na našu analizu (već smo pisali o utakmici Mansfield – Northampton). Ali očajna forma York-a, i kvota oko 2.0 na pobedu domaćeg Wycombe-a me je prosto nateralo da ipak ubacim i ovu utakmicu.

Odličan start za Wycombe ove sezone. Prošle su imali velikih problema i tek pred kraj sezone su uspeli da se odlepe od opasne zone. Ove sezone su se sredili i krenuli korak po korak, u prva tri kola im se smešila slična sudbina kao i prošle sezone, a onda naglo digli formu i već 5 utakmica ne znaju za poraz, igrali su nerešeno na gostovanju Oxfordu kada su vodili sa 2-1 do 90. minuta (taj nerešen rezultat je prekinuo seriju Oxforda i skinuo ih sa prvog mesta na tabeli!) i 4 vezane pobede (od toga 3 na strani i jednu od njih u Liga Kupu).

York je očajno igra, imali su problema i sa povredama, sad je to sanirano ali pitanje je u kakvom su stanju ti roviti igrači i ko bi od njih mogao da počne na ovom teškom gostovanju, takodje veliko je pitanje i kakav je moral igračima jer još uvek nemaju ni jedan bod osvojen van svog stadiona.

Koliko je Wycombe ozbiljan ove sezone pokazaće upravo ova utakmica, pobedom definitivno ističu svoju kandidaturu za mesto u plej ofu (samim tim i kladionice će smanjivati postepeno kvotu na njih) ili će opet biti po sistemu toplo-hladno (kao i prošle sezone, zbunjivali su svojim rezultatima i nas kladioničare i same kladionice!?!)…

Po meni, “kec” na Wycombe!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1