Novi sistem analiziranja utakmica

Novi sistem analiziranja utakmica

Mar 2013 | Kladionica Tipovi

Dragi naši prijatelji.

Želimo da Vas upoznamo sa našim novim sistemom analiziranja utakmica.

Od ovog vikenda nećemo izbacivati parove petkom za ceo vikend, necemo izbacivati po pet, šest ili sedam parova, niti vam davati dojave, ZABORAVITE REČ DOJAVA! Dojave na fb ili drugim društvenim mrežama nemoguće je pronaći. Zašto??? Recimo da je neko član fudbalske mafije i da namesti utakmicu, pritom potroši stotine hiljada eura na igrače, stotine hiljada eura na sudije, stotine hiljada eura na utakmicu. Dobitak bi iznosio nekoliko miliona eura. Da li bi taj neko prodavao dojave na drustvenim mrežama za par desetina eura kako bi “pomogli ljudima” i pritom rizikovali da zaglave u zatvor… Mislim da ne.

Vratimo se našem analiziranju…
Izbacivaćemo utakmice u zavisnosti od toga kakva je ponuda, ukoliko taj dan nema nista konkretno na sta bi uložili svoj novac, nećemo ni izbacivati parove. Da se ne lažemo, koliki god da ste fudbalski znalac ne možete pogadjati po pet utakmica svaki dan, zato ćemo izbacivati po jednu, dve, eventualno tri utakmice za taj dan, uglavnom kvota će se kretati oko 2,00… Daću vam i par saveta sto se tiče odabira i broja utakmica na jednom tiketu: Ne stavljajte više od 3 utakmice na listić,ako igrate ozbiljno kladionicu, nemojte stavljati 5 parova kvote 1,20 jer je to 5 različitih utakmica, a pritom su veće šanse da padnete. To kladionice hoće od vas, veću šansu da padnete. ZAPAMTITE, nisu bitne kvote već vaša sigurnost. Ako sutra igra Zvezda protiv npr. Bazela nemojte igrati na Zvezdu zato što ste Zvezdaš. Dakle, ne igrajte srcem nego razumom. Ako ste u neki tip jako sigurni i ako igrate za jači ulog NIKAKO nemojte stavljati dodatne parove da pojačate kvotu jer to nema smisla. Govorim ovo jer pratim kladionicu i kladioničarske dogadjaje dugi niz godina, ako želite da vaša kasa na kraju meseca bude pozitivna, poslušajte neki od naših saveta 🙂

KASA;

E sad što se kase tiče, to je jedna od novina u našem budućem analiziranju. Morate da vodite računa o novcu za klađenje. Na početku mjeseca preporučujem vam da ostavite na stranu NOVAC SAMO ZA KLADIONICU i vrlo važno je da vam ne bude žao ako ga kojim slučajem izgubite. U našoj početnoj kasi biće 10.000 dinara, naši ulozi će biti rasporedjeni na skali na sledeći način:
Ako je ulog 1/10 to je 1000 din, ako je 2/10 to je 2000 din, 3/10 je 3000 din, itd. i na kraju max bet 10/10 10,000 ali max bet uloga nece biti često. VRLO VAŽNO za zaradu na kraju meseca je da pratite ulog koji ja postavim, a ne da ako ja postavim 2/10 vi “udarite” 5/10. Da sam smatrao da je tip za ulog 5/10 tako bi i postavio. Na kraju svakog, a i u toku meseca, izbacivaćemo stanje kase, kako bi smo pratili koliko smo u tom trenutku dobri ili loši (nadam se da nećemo biti loši). I nikako ne pozajmljujte novac za kladjenje ;D

Na kraju, poželeo bih sreću svima koji nas prate, potrudićemo se da vam pomognemo da na kraju meseca u kasi imate bar još jednu pristojnu platu.

Pozdrav svima od admin tima fudbalskitipovi.com

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti: