Polufinale Lige Šampiona - Analiza utakmice Real M. - Bajern M

Polufinale Lige Šampiona – Analiza utakmice Real M. – Bajern M.

Apr 2014 | Kladionica Tipovi

I dalje je cela fudbalska Evropa u Madridu, posle sinoćne “uspavanke” u režiji Simeonea i Murinja, večeras se očekuje “finale pre finala”, očekuje se FUDBAL u svom najboljem izdanju.

Po meni, apsolutno su opravdana takva očekivanja. Jenodstavno, po igračkom kadru, i jedna i druga ekipa su napadački orjentisana. I čak, ako budu hteli da igraju “dosadnu” utakmicu, mislite da Bejl, Ronaldo, Benzema, a sa druge strane Mandžuka, Roben, Riberi, da znaju da igraju na “nulu”?

Po meni, Bajern je u blagoj prednosti u ovom dvomeču jer su titulu obezbedili još u martu, i mogu da se skoncentrišu samo na Ligu Šampiona, dok Real vodi žestoku borbu sa dva svoja najveća španska rivala.

Postojala je bojazan da se Bejl i Ronaldo neće oporaviti za večerašnji duel, ali oni su odradili poslednji trening i očekuje se njihovo prisustvo na terenu.

Kako sam sinoć očekivao malo golova, tako večeras očekujem da ih bude bar 3 komada. Kvota na 3+ je 1.6, a na GG3+ je bezobrazno mala (samo 1,75).

Ako ništa drugo, onda bar očekujem da igrači (sa trenerima) opravdaju gore pomenuta očekivanja i da pruže svim ljubiteljima dobar fudbal koji nam je sinoć itekako nedostajao!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1