Kladionica i Fudbal - FudbalskiTipovi.com - Reč Admina

Kladionica i Fudbal

Dec 2012 | Kladionica i Fudbal | Comments Off on Kladionica i Fudbal

Kad se kaže kladionica, najčešće se pomisli na fudbal, na odigrani ili “siguran” tiket, na fudbalske tipove i analize utakmica… Slažemo se da kladionice daju ponudu za kladjenje i na teniske, košarkaške i hokejaške mečeve, ali kladionica i fudbal su ipak nerazdvojni pojmovi.

Fudbalski Tipovi su nastali upravo iz tog razloga, da spojimo ta dva pojma. Dakle, ovde možete naći Fudbalske vesti (one najinteresantnije), tu su i kladioničarski tipovi, analize utakmica, golovi i pregledi utakmica i još mnogo toga.


Portal Fudbalski Tipovi se ne bavi dojavama i navodnim dogovorenim utakmicama, a pogotovu se ne bavi plaćenim dojavama za nameštene utakmice. Dakle, ako tražite dojave onda ste na pogrešnom mestu. Naše analize utakmica su zasnovane na sopstvenom istraživanju, na prikupljenim statističkim podacima, kao i na javnim informacijama koje su dostupne na internetu, sportskim portalima, kao i zvaničnim portalima i sajtovima klubova, saveza i liga.

Cilj nam je da suzimo izbor utakmica za kladjenje i da o tim utakmicama pružimo što više informacija.

Fudbalski Tipovi koje mi predlažemo, preporucujemo da igrate kao singl ili double tikete. Činjenica je da što je više utakmica na tiketu, veći je dobitak, ali i verovatnoća da se promaši neka utakmica.

Morate da uzmete u obzir da u klađenju nema 100% sigurnih uplata, tako Vas molimo da i naše kladioničarske tipove prihvatite sa dozom rezerve i da na nas gledate kao nekog ko želi da Vam pomogne oko izbora utakmica za klađenje, a naše analize i predloge da prihvatite baš tako, KAO PREDLOGE za klađenje.

Takođe,  zalažemo se da, ukoliko se već kladite, da to radite isključivo novcem čiji gubitak možete da priuštite.

Ne prihvatamo odgovarnost za Vaše eventualne gubitke na kladionici, a koji mogu nastati korišćenjem informacija sa našeg portala.

 


Fudbalski Tipovi ne skladišti nijedan od objavljenih video snimaka na našem sajtu. Sve vesti i video snimci postavljeni su od strane drugih sportskih portala i korisnika. Fudbalski Tipovi samo prati i objedinjuje već objavljene vesti i golove sa drugih sportskih portala i prezentuje na svoj originalni način.

Ukoliko imate problem sa nekim objavljenim video snimkom, za njegovo uklanjanje se obratite izvornom portalu. Kada izvorni portal skine problematični video, on će automatski biti sklonjen i sa našeg portala.

Na našem portalu “Kladionica i Fudbal” možete pronaći video snimke sa utakmica najboljih svetskih liga, Lige Šampiona, Lige Evrope, kao i sa reprezentativnih takmičenja (kvalifikacija i završnih turnira).

Takodje, možete pogledati  najlepše i najatraktivnije poteze i golove. A trudićemo se i da Vas razonodimo zanimljivim, smešnim i bizarnim situacijama iz sveta fudbala i sporta.
Cilj portala Fudbalski Tipovi  – Kladionica i Fudbal je da omogućimo našim posetiocima lakšu pretragu vesti i golova po kategorijama i ligama.

Hvala i srećno!

Fudbalski Tipovi – Kladionica i Fudbal


Glavni i odgovorni urednik: Vida Savić
Autori/Tipovi: Vida Savić, Miloš Dabić, Stefan Trifunović, Ljubomir Pribanović, Aleksandar Veljković
Web Developer: Aleksandar Veljković

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Fudbal u 2013. godini Fudbal u 2013. godini
Nameštaljka veka Nameštaljka veka
Neverovatna fudbalska priča Neverovatna fudbalska priča
Tim Kejhil Tim Kejhil ušao u istoriju najbržim golom
Fudbal i marihuana ne idu zajedno Fudbal i marihuana ne idu zajedno