Kladionica / Subota 12.09.15. / Kvota 8.1 - Fudbalski Tipovi - Fudbal

Kladionica / Subota 12.09.15. / Kvota 8.1

Sep 2015 | Kladionica Tipovi

Kladionica Tiket / Predlozi za kladjenje / Tipovanje / Subota 12.09.2015. / Ukupna kvota: 8.1

Tiket Kladionica

Kladionica Tiket


16:00h Bristol Rovers – Accrington TIP: 1 Kvota: 1.80 – Mozzart

Accrington je ekipa koja ide na “nulu”, njihova filozofija je “samo da ne prime gol”. N aovaj način su igrali i prošle sezone, a po svemu sudeći tako će biti i ove. Medjutim, veći deo nerešenih utakmica su ipak morali da jure jedan gol zaostatka, na tri utakmice im je i pošlo za nogom da stignu do boda, ali se nadam da neće danas.

Roversi su se vratili u Ligu 2 posle sjajne sezone u Konferenciji i odmah u prvom kolu izgubili. Nakon početnog spoticanja, zaigrali su kako treba i vezali 3 pobede, ali čim su naišli na ekipe kojekonkurišu za najviši plasman ove sezone opet su naišli na problem, i sa dva vezana poraza dočekuju Accrington.

Na ovoj utakmici će Roversi pokazati svoj karakter, odnosno, da li ćemo gledati one Roverse od prošle sezone ili će to biti sezona mlakih i neambicioznih Roversa!?

16:00h Cheltenham – Dover TIP: 1 Kvota: 2.20 – Mozzart

Svi će želeti da uzmu skalp ekipi kao što je Cheltenham, ekipi koja dolazi iz višeg ranga. Cheltenham se dobro držao, sve do prošlog kola kada su doživeli prvi poraz u ovoj sezoni. Mislim da su oni dovoljno jaki i iskusni za Konferenciju i mislim da će se boriti se za playoff (Forest Green je sa svih 8 pobeda zaseo na prvo mesto i jasno stavio do znanja šta želi ove sezone).

Da bi izborili ekspresni povratak u Ligu 2, Cheltenham mora da pobedjuje ekipe kao što je Dover, posebno ne kod kuće. Kvota je u Mozzartu 2.2 i mislim da bi trebalo to iskoristiti jer kako bude odmicala sezona, kvote na pobedu Cheltenhama će biti sve manje (ovo su moje prognoze!).

20:00h Kortrijk – Leuven TIP: 1 Kvota: 2.05 – Mozzart

Kortrijk je prošle sezone bio iznenadjenje u Belgiji. Ove sezone su slabiji, ali mislim da su dovoljno jaki za Leuven i ja ću probati da iskoristim kvotu od 2.05.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0